Mekatronik Dergi Çıktı

Mekatronik Dergi İlk 3 sayı
Mekatronik dergisi mekatronikmühendisliği.com öncülüğünde yayın hayatına başladı. Ocak 2015te ilk sayısı ile meraklılarına ulaştı. Şimdilik e-dergi şeklinde ve ücretsiz olarak yayınlanıyor. Ancak ilerleyen zamanlarda basılı dergi olarak çıkması bekleniyor. Çeşitli üniversitelerin mekatronik mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrenciler, Öğretim görevlileri ve piyasada çalışan mühendislerin katkıları ile dergi içeriği hazırlanıyor. Makina, Elektronik ve Yazılım konularını barındıran dergi ana tema olarak Mekatronik üzerinde yoğunlaşıyor. Aşağıdaki linklerden derginin ilk 3 sayısına ulaşabilirsiniz.



Mekatronik Dergisi - Ocak 2015 (1. sayı)
http://mekatronikmuhendisligi.com/mekatronik-dergisi-ocak-2015

Mekatronik Dergisi - Şubat 2015 (2. sayı)
http://mekatronikmuhendisligi.com/mekatronik-dergisi-subat

Mekatronik Dergisi - Mart 2015 (3. sayı)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorum:

  1. Lise 3. Sınıf öğrencisiyim mekatronik mühendisliği okumak istiyorum tavsiye edeceğiniz üniversite hangisi ? Ve japonya bu meslekte gelismek icin uygun mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyi üniversite zaten kendini puanı ile belli eder. Tutturabileceğin en yüksek puanlı mekatronik mühendisliği bölümünü yaz. Japonya iyi tabi ama çok uzakta kalıyor. Almanya bu konuda daha iyi olur gibi. Ayrıca çok iyi yabancı dil bilmek bu meslekte seni 1 adım öne geçirir.

      Sil